VinylTeam.NL

Wilbur Zitman & Soessieo – Nooit meer
19 januari 2023
Bennie Solo – Het is nog nooit zo mooi geweest
19 januari 2023

André Pronk – Hee Kim

Een vette party plaat met een heel aanstekelijke melodie en rete-commerciële tekst met de titel; Hee Kim!

De Rotterdamse feestartiest Andre Pronk wordt wekelijks populairder onder de jeugd lijkt het wel! Met ludieke eigen hits als; “Laat je likkuh!”, “Ik zie een aap”, “Druppel aan mijn knuppel” en “Banana” is hij overal te vinden waar er ook maar gefeest wordt.
Samen met de bekende Nederlandstalige producer/tekstschrijver André Kooiman dook “Pronkie” weer de studio in voor een nieuwe feestplaat met de aankomende carnaval in aantocht. Het resultaat is een vette party plaat met een heel aanstekelijke melodie en rete-commerciële tekst met de titel; Hee Kim (ik heb zo’n zin..)! De stoute titel geeft de heerlijke dubbelzinnige sfeer van het nummer al prijs, die ingepakt is in een heel trendy deuntje. ”Alle ballen verzamelen!” schaterlacht de dol enthousiaste Andre Pronk in zijn nieuwste knaller! De geweldige videoclip is weer gemaakt door Ron de Cameraman en staat garant voor spektakel met een hoofdrol voor Kim! De clip zal o.a. te zien op het Youtube kanaal van AKMP en de bekende TV kanalen.

De single “Hee Kim (ik heb zo’n zin..)” is in Januari 2023 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij alle radiozenders in Nederland en België.
Deze krankzinnige partyhit is het begin van een mediaboost rondom Andre Pronk die weer flink in de spotlights staat de aankomende periode!

Het bericht André Pronk – Hee Kim verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Bericht vervalt op zondag 19 maart 2023 11:53