VinylTeam.NL

Tjeerd – Verloren liefde
16 mei 2023
Rob Zorn – Wij vieren samen feest
17 mei 2023

Davey van der Sluis – 007

Davey van der Sluis uit Erica, de man die eerder goed scoorde met het nummer “Het Is Weekend” (geschreven door o.a. Jan Dulles en Jaap Kwakman) heeft een nieuwe single uitgebracht genaamd 007. Het nummer is een aanstekelijk liedje dat gegarandeerd voor feest zorgt. Met het thema James Bond wil Davey ieder feest op zijn kop gaan zetten.

In tegenstelling tot zijn eerdere nummers, heeft Davey voor “007” gekozen voor een uniek en origineel liedje, een nieuwe single met een geweldig thema en een knipoog.

Davey heeft duidelijk zijn inspiratie gevonden bij de legendarische James Bond films en heeft met “007” een echte feestkraker gemaakt.

Het nummer is voorzien van een pakkende melodie, vrolijke en dansbare beats met natuurlijk de herkenbare James Bond elementen. Het is een liedje waar je vrolijk van wordt en waarbij je niet stil kan blijven zitten.

Het liedje is wederom gemaakt bij Jeroen Russchen en Robert Vredeveld in de studio en wordt uitgebracht op het label van Delta Music BV. Kortom het vaste team om Davey heen heeft hun handen in elkaar geslagen om samen een geweldige single te maken.

Davey van der Sluis is trots op het eindresultaat en kijkt er naar uit om zijn fans te laten genieten van deze nieuwe single.

Met dank aan: Nel van Olm

Het bericht Davey van der Sluis – 007 verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Bericht vervalt op maandag 17 juli 2023 12:46