VinylTeam.NL

Owen van Kol – Voorlopig wil ik eventjes alleen zijn
31 mei 2024
Raymond Luckger – Die fijne sfeer
3 juni 2024

DJ Carlo & Mitchel Tombal – Speeltijd

De in Krabbendijke geboren en in Renesse woonachtige DJ Carlo bracht in 2020 samen met zanger/entertainer Mitchel Tombal het nummer ‘Speeltijd’ op, oorspronkelijk van de Vlaamse artiest Niels Destadsbader. Deze release deed destijds helaas niet veel, en ging vrijwel ongemerkt voorbij. “Onterecht, want deze plaat is een hit” dacht RadioNL DJ Stefan Leur die de plaat her-ontdekte en deze vrijwel dagelijks in zijn programma ging draaien en opriep tot een re-release. Nu wordt aan zijn verzoek gehoor gegeven en wordt ‘Speeltijd’ van DJ Carlo ft. Mitchel Tombal opnieuw uitgebracht, en kan deze alsnog uitgroeien tot een grote hit. 

De DJ carrière van Carlo begon in de zomer van 1999 waar hij een van de eerste feestcafés van Nederland ontwikkelde. Mede daardoor heeft hij zich ontpopt als allrounder van het hoogste niveau. Energiek draaien, vlotte babbel en volledig ingespeeld op het publiek neemt hij je mee in één grote mix van oa meezingers, levensliederen, feest, aprés ski, top 40 maar ook een lekkere houseknaller zal natuurlijk niet ontbreken. Met enige regelmaat is DJ Carlo te vinden in de bekende en legendarische Après Skihut Rotterdam; maar ook zaken als Bubbels Amsterdam, Café Candlelight, Bloemenbeppie, vrienden live en Get Back. DJ Carlo fanatiek wintersporter en dus is de kans groot dat je hem ook met enige regelmaat tegen zult komen in de Oostenrijkse après-ski! 

De uit Harderwijk afkomstige zanger Mitchel Tombal wint steeds meer terrein en bracht eerder al met succes diverse solo singles uit, waaronder ‘Hoe Kan Ik Je Hart Bereiken’ en ‘Als Ik Je Vraag’. 

Nu lijkt ‘speeltijd’ alnog uit te groeien tot een grote hit, wat DJ Carlo en Mitchel Tombal ongetwijfeld een grotere naamsbekendheid zal opleveren. 

Met dank aan: Casper Janssen

Bericht vervalt op zaterdag 3 augustus 2024 12:40