VinylTeam.NL

Rick Kreté – Kom nu maar hier
13 juni 2022
Naomy – Ik wil jou
13 juni 2022

Fries Wolma – Waist dat k van die hol

Waist dat k van die hol is de nieuwste aanwinst in de reeks succesvolle singles die de Groninger liedjesschrijver eerder uitbracht: Beatpiroaten, Kerstnachtblues, Zummertied, Noakend in de regen, Wie waren jong, n Joar is zo veurbie, Pure laifde is nait te koop, Wie zingen t zulfde laid, samen met Hennie Dolsma, Tis Stil in Stad, troostlaidje in opdracht van RTV Noord, Mis mien Schier, Poedie, Poedie, Poedie, samen met de Poedies, Aarm of Riek en Sums. Singles die ‘bijna’ allemaal hoog wisten te scoren in de Noord 9 van RTV Noord en andere hitlijsten.

Waist dat k van die hol komt van de jubileum CD , KInder van de zun en is een vrolijk zomers deuntje met een bijzondere maatsoort en Afrikaanse invloeden. Hij zingt over het gemis van zijn geliefde en schreeuwt het van de daken.
Waist dat k van die hol!

Het nummer is opgenomen in Audio Studio de Fabriek van producer Dik Pomp. Dat heeft geresulteerd in weer een prachtige productie. Met Dik Pomp op drums en koorwerk, Erik Drent op bas en Fries Wolma op gitaren en zang,  is het een verrassend nummer geworden.

Met deze zomerse hit wil hij de hitlijsten bestormen en hoopt op vele positieve reacties van de media. Opzwepende popmuziek oet Grunnen!

Met dank aan: Geert Hakze

Het bericht Fries Wolma – Waist dat k van die hol verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Bericht vervalt op zaterdag 13 augustus 2022 11:40