VinylTeam.NL

Belinda Kinnaer – Had Ik Het Maar Gedaan
16 september 2022
Paultje Poets – Toen ik alles had
16 september 2022

Gu-Nee van den Oetelaar – Mijn Gipsy leven

De altijd lachende zanger Gu-Nee van den Oetelaar uit Den Bosch komt met een nieuwe single en hoopt hiermee toch een hitje in handen te hebben.

Gu-Nee had als kind al de wens om zanger te worden, hij begon in 2006 zijn zangcarriere. Inmiddels heeft Gu-Nee zijn vleugels uitgeslagen en is de wens die hij had om de Nederlandse muziekmarkt te veroveren dan ook gelukt.

Hij heeft sinds die tijd al meerdere singles uitgebracht, Het meisje van mijn dromen, n Wens, Dans toch met mij, Zij zoekt haar eigen vader, Het zijn jouw ogen, Jij gaf mij m’n hart weer terug, Het gaat iedereen om de poen, n Beetje van me houden en dan nu MIJN GIPSY LEVEN. Met deze nieuwe single hoopt hij ondanks deze lastige tijden, als artiest nog meer optredens in het land te gaan krijgen.

Het nummer MIJN GIPSY LEVEN is geschreven door P. de Vormer en P. Pruysenaere en geproduceerd door de heren van Sonic Solutions. De clip is gemaakt door cameraman Ron Schmid die bekend is van de SBS6-programma’s Ik geloof in mij, Massa is Kassa en De Hollandse nieuwe. RTV- promotie wordt verzorgd door UltimateDisk in opdracht van het NL Hits label!

Wederom een prachtig lied waarin Gu-Nee zijn kenmerkende stemgeluid laat horen. Al met al lijkt niets Gu-Nee van den Oetelaar in de weg te staan om met deze single te gaan scoren.

Met dank aan: UltimateDisk

Het bericht Gu-Nee van den Oetelaar – Mijn Gipsy leven verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Bericht vervalt op zaterdag 19 november 2022 12:43