VinylTeam.NL

Evert van Huygevoort – De Allermooiste
13 januari 2023
Ray Benjamin – Drink, Leef En Pluk De Dag
17 januari 2023

Happy Ouwer – Feest bij elke scheet 2.0

Als er één muziek duo is met een ultiem gevoel voor humor en relativeringsvermogen de klippen van moeilijkheden en sores met een dikke knipoog weet te pareren is dat wel Happy Ouwer!!! Je kunt toch gerust stellen dat steeds meer feestvierders wel weten dat het Feestduo bestaat uit Ewald en Arno. Ze zijn geboren en getogen Drutenaren die als Feestduo ook landelijk steeds bekender worden. Zo traden ze afgelopen jaar zowat wekelijks op in heel Nederland en België. En zelfs in opdracht van het ministerie van defensie in landen als Mali, Afghanistan, Irak, Slowakije, Litouwen en Noorwegen. Sinds 2014 besloten de gangmakers om samen verdere serieuze stappen te nemen in de muziek en zo geschiedde. De naam ‘Happy Ouwer’ was meteen al een dikke knipoog. ‘Happy’ omdat in de kroeg de prijzen van de consumpties op dat uur (hour) heel sympathiek zijn en ‘Ouwer’ slaat op hun niet meer zó jeugdige leeftijd!

Carnaval 2023 komt Happy Ouwer uit met een 2.0 versie van het uit 2017 uitgebrachte feestnummer ”Feest bij elke scheet” een ware carnavalskaker. Opnieuw uitgebracht door het succes van 2017 maar nu in een hedendaags jasje!! Het nummer is geschreven door Colin Heikens en nu geproduceerd door Manfred Jongenelis, die tevens zijn beste beentje voor heeft gezet op zijn accordeon!!

Happy Ouwer kijkt verder dan de regio en weten overal waar zij komen een geweldig feestje te bouwen. Hun gezellige feestrepertoire, energieke performance en vrolijkheid die er vanaf straalt, maken dat het publiek wordt meegetrokken in het aanstekelijke enthousiasme van Feestduo Happy Ouwer!

Met dank aan: ThePlugger

Het bericht Happy Ouwer – Feest bij elke scheet 2.0 verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Bericht vervalt op vrijdag 17 maart 2023 1:48