VinylTeam.NL

Charelle – Mijn Charmeur
1 juli 2022
Frank van Etten – Lig Er Niet Wakker Van
1 juli 2022

Henk Robbemond – Heerlijk naar mijn zin

De uit Dordrecht afkomstige feestzanger Henk Robbemond brengt zijn nieuwe single “Heerlijk naar mijn zin” uit. De afgelopen jaren staat Henk bekend als de feestzanger bij uitstek! op menig feestje heeft hij al zijn kunstje vertoond en is hij een graag geziene gast.

Zijn vorige single Gek van jou in samenwerking met zijn nieuwe label Double You Music smaakte naar meer en het resultaat mag er wezen. De single is opgenomen in de vertrouwde studio van Sonic Solutions van Joris van Dijk waar Henk al jaren een
hechte band mee heeft. De tekst is geschreven door de bekende Utrechtse tekstschrijver Pascal De Vormer! Dit is niet de enige single die Henk dit jaar nog uitbrengt,

zo komt hij in overleg met zijn label ook nog met een remix 2022 versie van een eerder uitgebracht nummer en medio oktober komt hij met een echt WK lied waar een ieder op mee kan zingen.

De nieuwe clip en ook zijn toekomstige clips zijn van TCA Future Films waar Henk al jaren mee werkt. Het Clip team heeft als catchy bewust afgeweken van de verhaallijn van de nieuwe single om het eens anders te doen dan anders en zo ook om de kijker op een dwaalspoor te brengen, het resultaat mag er zijn een clip in mooie kleuren en onvoorspelbaar zoals men van Henk gewend is.

Met dank aan: Bertie Verplak

Het bericht Henk Robbemond – Heerlijk naar mijn zin verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Bericht vervalt op donderdag 1 september 2022 1:40