VinylTeam.NL

Fadim – In de sterren staat geschreven
17 oktober 2022
Menno Aben – Morgenvroeg
17 oktober 2022

Jamie van Boxtel – Casanova

Met de single ‘Casanova’ luidt de inmiddels 18-jarige Jamie van Boxtel uit het Brabantse Vlijmen een nieuwe fase in in zijn zangcarrière. Hiermee neemt hij afscheid van zijn status als “kindsterretje” en presenteert hij zich als een volwassen jongenman. Zijn passie’s zijn nog steeds zingen, voetballen en vissen, maar inmiddels is zijn interesse ook gewekt voor jonge dames, en in het dagelijkse leven volgt hij een opleiding en werkt als lasser. Jamie wil nu doorpakken met zijn zangcarrière en in de voetsporen treden van zijn grote voorbeelden Mart Hoogkamer en Jeffrey Heesen.

Voor ‘Casanova’ dook Jamie de studio in met producer Mario Veltman (bekend van René Schuurmans, Gino Graus, Franky Falcon e.v.a.) en de tekst is van Jeffrey Heesen. Behalve het stemgeluid is ook de sound volwassener geworden en dit is het uitgangspunt waarmee Jamie verder wil bouwen aan zijn zangcarriere.
Een bijpassende videoclip is te zien op de bekende clipkanalen en ‘Casanova’ is natuurlijk te downloaden en te streamen op o.a. iTunes, Spotify, Deezer, Apple Music etc.

Met dank aan: Casper Janssen

Het bericht Jamie van Boxtel – Casanova verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Bericht vervalt op zaterdag 17 december 2022 1:45