VinylTeam.NL

Gerjo Gielen – Du hast im Schlaf seinen Namen genannt
25 oktober 2022
Crazy Old Wout – De oudste DJ van het land
27 oktober 2022

Jeff van Vliet – We gaan nog niet naar huis

Jeff van Vliet, de geboren Amsterdammer maar al weer enige tijd wonende in de Oostzaan gaat in de polonaise. Naast zijn mooie liedjes die hij afgelopen periode tussen het koken door heeft kunnen uitbrengen is dit lied totaal iets anders dan we van hem gewend zijn. “We gaan nog niet naar huis” is een echt feestnummer wat het zeker in de kroegen goed zal gaan doen.

Frank Berghuis die al regelmatig liedjes schrijft voor Jeff had speciaal voor hem dit lied geschreven, hij liet dit horen aan Jeff en deze was gelijk razend enthousiast, Kort daarna zijn ze samen naar Ger Oerlemans gereden en hebben daar de opnames gemaakt. Tijdens de opnames dachten zij gelijk eraan om van “We gaan nog niet naar huis” ook een speciale WK versie te maken en dat kan het wel eens erg goed gaan doen de komende maanden als ons Nederlands Elftal gaat voetballen op het WK in Qatar.

Naast het prachtige koorwerk van Ingrid Simons heeft Marcel Fisser gezorgd voor het gitaarwerk.
Jeff van Vliet is erg blij met deze mooie productie en is ook trots dat hij nu ook aan zijn repertoire een eigen polonaise liedje kan toevoegen.

Met dank aan: Willem de Bie

Het bericht Jeff van Vliet – We gaan nog niet naar huis verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Bericht vervalt op maandag 26 december 2022 11:55