VinylTeam.NL

Patrick Valentijn – Sunshine
10 juni 2024
Luppie – Jij & ik
10 juni 2024

John Otten – Liefde komt, liefde gaat

Het is zover de nieuwe single van Zanger John Otten, geboren in Sibculo en als zanger vooral bekend in Almelo en omstreken ‘en een heel klein beetje landelijk ook al wel’ heeft de mooie titel “Liefde komt, liefde gaat” 

De laatste zes, zeven jaar is het hard gegaan, John zingt hoofdzakelijk schlagermuziek en op het podium is John het feestmannetje, maar zodra hij aan een single gaat werken wordt het verhaal anders .
Zo kwam hij enkele jaren geleden weer op zijn oude nest terecht wat opname betreft samen met iemand werken , (Producer Wilfred Gerrits) die begrijpt wat hij wil en iemand die weer John zijn input begrijpt en dit samen plakt . Dit bracht hen tot een mooi nummer die bekent staat als ‘Josie’ maar ooit is geschreven als ‘Liefde komt Liefde gaat’ en uitgebracht is door wijlen Arne Jansen . 

Tevens Bracht John ook het nummer ‘Vaders Handen’ uit, wat als Bonustrack mee gaat tijdens de promotie tour. Ook deze is weer in samenwerking met Wilfred Gerrits, een zeer gevoelig en emotioneel nummer . 

Met dank aan: Willem de Bie

Bericht vervalt op zaterdag 10 augustus 2024 12:40