VinylTeam.NL

Edwin Bos – Rit vol geluk
25 juli 2022
Claire – Afgelopen Zomer
26 juli 2022

John Paul Chacon – Vive

John Paul Chacon, geboren in San Jose te Costa Rica en tegenwoordig wonende in het mooie Oosterhout, komt met een nieuwe single.
Zijn nieuwe nummer “VIVE!” is de Spaanse versie van de hitsingle ‘Leef!’
Dit heeft alles te maken met de Zuid-Amerikaanse roots van John Paul Chacon. Het nummer wordt zeer goed ontvangen en het grote doel is natuurlijk om hiermee de Spaanse markt te veroveren. Deze zomerse uitvoering van ‘Leef!’ zou natuurlijk ook een hit kunnen worden in Nederland.

Een nummer wat gaat over het leven en het leven vieren met elkaar. Geniet van de zomerse klanken, en vergeet niet om te leven! JP, zoals hij vaak genoemd wordt wist al vroeg dat hij professioneel zanger wilde worden en startte zijn carrière op zijn 16e. Al snel volgden vele optredens door het gehele land.

Tijdens mijn optredenszing ik graagin verschillendetalen;Nederlands,Spaansen Engels. Maar toch wil ik mij echter het liefst presenteren als Engelstalige zanger maar de Spaanstalige markt is een serieuze
optie. Ook wil ik in het bijzonder mijn Chacon-Team bedanken! We gaan nog veel muziek maken waarvan wij u als luisteraar graag laten genieten, aldus JP.

Met dank aan: Willem de Bie

Het bericht John Paul Chacon – Vive verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Bericht vervalt op maandag 26 september 2022 11:44