VinylTeam.NL

Neer Scheffer – Hoe zit ‘t met jou
3 juli 2024
Jan van Est – Hoe ik leven moet
3 juli 2024

Mel & Den – Fakka met jou

Duo Mel & Den verpakt belangrijke boodschap in nieuwe single.

Weet jij eigenlijk wat dat betekent bro? Bro! Waarom is er niet zo’n fijne naam voor meiden ? Waarom zijn dat dan chi- meiden, chikkies of bitches? Zie hoe het beeld tegenover vrouwen zo ongemerkt verslechterd.  In “Fakka met jou!”, de nieuwste single van Mel & Den is de boodschap je zelf te zijn en je mening te geven, zonder iemand te kwetsen.

Het is zo fijn om bij een groep te horen. Het maakt dat je je sterker voelt. Maar let op: weet je nog die keer dat alle collega’s zich tegen jou keerde,  door één persoon, die ze allemaal achterna liepen? Ze vroegen niet eens naar jouw kant van het verhaal.

Het is zo belangrijk om jezelf te zijn en zelf je mening te vormen. Want als de wereld achter de verkeerde aanloopt, wordt het voor je het weet een hel in plaats van een leven. Dat heeft de geschiedenis al te vaak bewezen.

Mel en Den willen met dit zelfgeschreven lied , de boodschap meegeven dat het heel erg belangrijk is om je te onderscheiden. En niet alleen qua uiterlijk. Durf je mening te geven, uiteraard zonder iemand te kwetsen.

Ik ga juist graag met je om omdat jij anders bent dan de rest!

Met dank aan: Coen van Hoevelaak

Bericht vervalt op dinsdag 3 september 2024 6:40