VinylTeam.NL

Robert van Hemert – Het laatste huis
17 juli 2022
Henk-Jan Tangenberg – Overal is het zomer!
19 juli 2022

Michael Oomen – Nog Steeds Verliefd Op Jou

Alweer 7 jaar geleden kwam Michael in Spanje tijdens een artiestenreis in Santa Suzanna een producer tegen die net een eigen platenlabel was gestart samen met zijn zoon.

De twee raakten in gesprek het bleek al snel dat ze gemeenschappelijke kennissen hadden en terug in Nederland namen ze samen een eerste single op met de titel “Kijk”.

Nu vele singles verder werkt Michael nog steeds met deze producer samen en brengen ze op het exclusieve label Lumineux Music de nieuwe single uit met de titel “Nog Steeds Verliefd Op Jou”.

Het is een zomers nummer met Spaanse invloeden, het arrangement is gemaakt door Manfred Jongenelis. Voor de Nederlandstalige tekst tekende Harry Gerritsen die allang geen onbekende meer is en voor een tal van artiesten teksten heeft geschreven.

Zoals Michael altijd trouw is gebleven aan zijn producer, is hij dat ook aan de makers van zijn videoclips. De productie van Michael zijn videoclip is in handen van het team van Future Films dat er weer een verhalende videoclip van heeft gemaakt en de single beslist goed tot zijn recht laat komen.

Met dank aan: Nel van Olm

Het bericht Michael Oomen – Nog Steeds Verliefd Op Jou verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Bericht vervalt op zondag 18 september 2022 4:40