VinylTeam.NL

William Kruizinga – Maar ook voor jou schijnt de zon
7 juli 2022
Vinzzent – 1 Kus van jou
7 juli 2022

Mitch de Vrind – Voor altijd en eeuwig

Met kerkklokken die de melodie van ‘Daar komt de bruid’ aankondigen start de nieuwe single ‘Voor altijd en eeuwig’ die Mitch de Vrind uitbrengt bij platenlabel Rood-Hit-Blauw waar hij sinds kort een samenwerking mee is gegaan. In plaats van een gezellige meezinger heeft de uit Leiden afkomstige zanger gekozen voor een ballad waarvan de tekst een bijzondere lading dekt. Het was een verrassing voor zijn vrouw Michelle waar hij op 16 juni jl. mee getrouwd is.

Mitch: ‘Ik had stiekem bij Sonic Solutions het lied opgenomen. Mijn vorige single had Joris van Dijk ook geproduceerd en omdat ik zeer tevreden was over de kwaliteit was de keuze voor deze opnamestudio niet moeilijk. Ik belde met tekstschrijver Hans Louws en vertelde dat ik een trouwlied wilde laten maken. Als voorbeeld noemde ik ‘Dit is de dag’ van Wesley Klein. Nadat Hans aangaf dat hij die tekst ook had geschreven wist ik zeker dat het goed zou komen. In april ben ik de studio ingedoken om het lied in te zingen. Dat was wel een hele bijzondere ervaring omdat het speciaal voor Michelle was. Alleen de ceremoniemeester, m’n moeder en zanger Marco Marché die op bruiloft aanwezig waren, wisten hiervan af. Tijdens de feestavond ben ik om 20.30 uur de zaal ingelopen met een microfoon om het nummer voor haar te gaan zingen. Dat leverde natuurlijk behoorlijk veel vreugdetraantjes op en niet alleen bij haar….

Het zou zo maar kunnen zijn dat ‘Voor altijd en eeuwig’ bij toekomstige trouwgelegenheden een favoriet verzoeknummer gaat worden. Mitch is in ieder geval te boeken om dit lied live ten gehore te brengen. Vanwege de voorbereidingen van zijn eigen bruiloft stonden de optredens op een laag pitje, maar vanaf nu gaat hij weer volop gas geven.

Met dank aan: Rood-Hit-Blauw

Het bericht Mitch de Vrind – Voor altijd en eeuwig verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Bericht vervalt op woensdag 7 september 2022 1:40