VinylTeam.NL

Feestduo De Partypoppers – Jij maakt alles mooier
10 juni 2024
Erwin & Kevin – Oranje
11 juni 2024

Mitchell Stook – Zomer in mijn bol

Laat je betoveren door het inspirerende verhaal van Mitchell, een Nederlandse singer-songwriter die de belichaming is van pure passie voor de kunst van muziek. Als jonge dromer begon hij zijn betoverende muzikale reis, geworteld in de geborgenheid van zijn eigen thuis. Zijn jeugdige oren werden gevuld met een scala aan klanken, van de diepe resonantie van klassieke meesters tot de krachtige ritmes van metal. Elk genre vormde een bouwsteen voor zijn toekomst.

De veelzijdigheid van muziek ontbrandde het vuur in zijn ziel en leidde hem naar de wereld van muziek-en danslessen, waar hij zijn horizon verbreedde en zijn talent verfijnde. Maar het is pas op zijn 34e dat de ware explosie van creativiteit plaatsvond, een bewijs dat het nooit te laat is om je dromen na te jagen. Mitchell omarmde het componeren van muziek met een ongekende passie en al snel werd hij de architect van zijn eigen melodieën. Muziekproductie werd zijn nieuwe thuis, zijn toevluchtsoord, zijn verslaving. Dit is het moment om betoverd te raken door Mitchell’s reis, want zijn noten vertellen niet alleen zijn verhaal -ze herinneren ons eraan dat het nooit te laat is om het onmogelijke te creëren. Laten we samen de magie ontdekken inde melodieuze dromen van deze vastberaden artiest, waar plezier, humor en genot altijd centraal staan!
Zijn nieuwe single ‘Zomer in mijn bol’is een levendige lofzang op de zomer, doordrenkt met een aanstekelijke feel-good sfeer en aangeboden met een vrolijke babbel en een goede dosis humor.

Met dank aan: ThePlugger

Bericht vervalt op zondag 11 augustus 2024 11:41