VinylTeam.NL

Charelle en Franky Falcon – Kom eens even dicht bij mij
27 januari 2023
Rick ter Meer – Ik ga niet mee
27 januari 2023

Ray Lubrecht -Alles wat jij wil

Temptation Island-ster Ray Lubrecht releast nieuwe single ‘Alles wat jij wil’

Na ‘Als ik maar bij jou ben’ en ‘Kan jou niet vergeten’ brengt Ray Lubrecht op 25 januari 2023 zijn nieuwe single ‘Alles wat jij wil’ uit. Lubrecht was onlangs op tv te zien in Temptation Island 2022: Love or Leave.

‘Alles wat jij wil’ is een track met een een lekkere reggaeton beat. Het nummer werd geproduceerd door MB Ghettoflow. In de videoclip, geschoten aan de Zeeuwse kust, is een oude bekende te zien: Fleur uit hetzelfde seizoen van Temptation Island.

Ray Lubrecht maakt deel uit van een nieuwe generatie volkszangers. Hij is nog jong, geboren in 2000, maar de warme klank van zijn authentieke stem verraadt zijn ervaring met het levenslied. Zingen zit Ray in het bloed. Als kind heeft Ray al een voorkeur voor de levensliederen van Koos Alberts André Hazes, volkshelden die hij ook daarna regelmatig zal eren met zijn repertoire. Ray Lubrecht heeft zich anno 2020 ontwikkeld tot dé nieuwe artiest van Nederland, die met zijn karakteristieke stem – ondanks zijn leeftijd – jong en oud weet te raken.

Met dank aan: ScorePromotions

Het bericht Ray Lubrecht -Alles wat jij wil verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Bericht vervalt op maandag 27 maart 2023 5:41