VinylTeam.NL

Patrick van Rijsewijk – Een dag voor altijd
18 september 2022
Dean Molenaar – Alles wat ik wil
21 september 2022

Ron de Ridder – Je hebt me belazerd en bedonderd

Ron de Ridder brengt nieuwe single ‘Je hebt me belazerd en bedonderd’ uit bij Duitse maatschappij.

Ron de Ridder heeft in zijn muzikale carrière al met een groot aantal mensen samengewerkt. Onlangs kondigde de uit Nijmegen afkomstige entertainer aan dat hij vanaf nu zijn singles uitbrengt bij de Duitse firma Lucille GMBH. Dat heeft grotendeels te maken met de keuze van zijn vaste producer Leon de Bruijn ( Royal Music Productions Kerkrade) die de overstap maakte naar Lucille GMBH. Omdat Ron vanaf heden wederom in Duitsland voet aan de grond wil zetten is ook de Guido Morsblech bij dit project betrokken. Ervaring in Duitsland heeft Ron in het verleden ruimschoots opgedaan met een band waar hij deel van uitmaakte.

Ron ziet de driehoeksverhouding tussen hem, Leon en Guido meer dan zitten. ‘Wij doen alles samen. Ik had zelf de tekst geschreven van mijn nieuwe feestplaat “Je hebt me belazerd en bedonderd”. Ook de melodielijn had ik in mijn hoofd zitten. Die gaf ik door aan Leon de Bruijn die vervolgens het arrangement heeft gemaakt. Vanwege de keuze om ook deze plaat in Duitsland te lanceren werd Guido benaderd om de Duitstalige tekst te schrijven. Die uitdaging ging hij graag aan. Binnenkort duik ik de studio in om deze versie op te nemen en deze daarna spoedig uit te brengen. Tegen die tijd worden ook de bijbehorende videoclips opgenomen’.

Ron loopt ondertussen al heel wat jaren mee in de muziekwereld. Hij begon op 16-jarige te zingen en in april 2023 hoopt Ron z’n 60ste verjaardag te vieren. De boekingen verzorgt hij allemaal zelf en voor het geluid werkt hij ook al vele jaren samen met een vaste geluidsman Jörgen Aalders. Zolang Ron nog plezier in het zingen heeft is hij voornemens om daar mee door te gaan. Hij is ook erg tevreden over Jeanette de Wit. Zij zorgt al geruime tijd voor de promotie van al zijn singles.

Het bericht Ron de Ridder – Je hebt me belazerd en bedonderd verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Bericht vervalt op maandag 21 november 2022 11:41