VinylTeam.NL

Rudie Versnel – Mijn lieve schat
25 juli 2022
Mitchel Tombal – Dansen heel de nacht
25 juli 2022

Roy Hoffman – Jouw ogen stralen als je lacht

Je bent nog jong, maar vanaf het moment dat je in aanraking komt met muziek Bestaat er maar een genre dat je hart binnen komt en dat is de pure Hollandse Volksmuziek.

Na al vele singles te hebben uitgebracht, en soms mee willen gaan met de tijd en Veranderingen in het Muziek Landschap laat je je daardoor toch niet leiden.
Terug naar je eigen Liefde voor Muziek en naar het pure echte Volkse genre. Emile Hartkamp & Norus Padidar kregen de vraag voorgelegd, van alsjeblieft maak iets voor me dat ook niet zo misstaan bij een Marianne Weber of Frans Bauer / Jannes.

Nou de vraag is in ieder geval bij het goede team terecht gekomen, want zij staan achter bijna alle Hits van deze artiesten….en na in de pen te zijn gekropen en de studio te zijn ingedoken, is deze nieuwe single het heerlijke, gezellig en prachtige ‘JOUW OGEN STRALEN ALS JE LACHT”.

Laten we in Nederland blij zijn dat er nog artiesten zijn die dit stukje Nationaal Cultuurgoed nog omarmen en ook als Muziek durfen uit te brengen.
Een ding is zeker,…….de doelgroep die van deze Muziek houdt is nog steeds de allergrootste, trouwste en puur en oprecht.

Met dank aan: ScorePromotions

Het bericht Roy Hoffman – Jouw ogen stralen als je lacht verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Bericht vervalt op zondag 25 september 2022 2:44