VinylTeam.NL

Roland Verstappen – Voor de wind
12 mei 2023
Benjamin Gouweleeuw – We gaan op stap
12 mei 2023

Tim van Leijenhorst – Droom Van Morgen

De 26-Jarige Nijkerkse zanger Tim van Leijenhorst is enorm verheugd om zijn allereerste single aan te kondigen:‘Droom Van Morgen’.

De titel van dit lied is bij Tim op zijn lijf geschreven en was ook het beginpunt van het lied. Het is een vrolijk, pakkend nummer met een boodschap, wat zeker in je hoofd zal blijven zitten. Het is echt een kroegennummer, maar kan ook meegezongen worden in de auto door de vrolijke tonen en pakkende tekst.

Voor de Nijkerkse zanger is dit een grote stap voor zijn carrière. ‘Droom Van Morgen’ is in samenwerking met Lars Koehoorn tot stand gekomen. Samen hebben zij de muziek en tekst gemaakt en bedacht.

Doordeweeks is hij druk met het trainen en verzorgen van parkieten en papegaaien, maar muziek is zijn grote passie en als een rasechte entertainer lukt het met optredens heel goed. Zo heeft hij al op mooie podia mogen optreden, waaronder 3 jaar op rij bij Gelderpop, waar hij dan voornamelijk nederpop en volkspop zingt.

De liefhebbers van het genre zullen blij verrast zijn door dit frisse, oorspronkelijke nummer en zonder enige twijfel zullen ook de Nederlandstalige stations deze single van harte ondersteunen.

Met dank aan: Nel van Olm

Het bericht Tim van Leijenhorst – Droom Van Morgen verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Bericht vervalt op woensdag 12 juli 2023 6:47