VinylTeam.NL

Monique de Rooij – Ik wil jou
28 juli 2022
Sabien Tiels – Adelaar
29 juli 2022

Vaart – Nooit meer hetzelfde

Vaart: 5 muziekvrienden en een oude koelkast. De mannen van de band Vaart maken liedjes die ergens over gaan, in het Nederlands! Na ruim 20 jaar ervaring in het covercircuit besloten ze dat er meer is dan liedjes naspelen. Sindsdien maakt Vaart liedjes met eigen muziek en teksten met een hart.
Natuurlijk miste de band de afgelopen twee jaar de verwondering en het applaus van haar publiek, maar inspiratie voor nieuwe liedjes bleef komen. Inmiddels schreef de band al ruim 35 eigen nummers waarvan er dit jaar 11 op het eerste album verschijnen.

Midden in de Coronaperiode bezochten een paar leden van de band Vaart een concert van Rick de Leeuw in Paradiso. Onder het publiek bevond zich ook Theo Vogelaars, de voormalige bassist van Rick z’n vroegere band The Trockener Kecks. Vaart raakte aan de praat met deze cultheld en het klikte. Theo kwam een aantal keer naar het hoge noorden om tips te geven bij het opnemen van het nieuwe album. De opnamesessies spraken hem aan en hij stortte zich ook op het mixen. De album-presentatie staat gepland op zaterdag 22 oktober 2022.

De eerdere singles Te Waar om mooi te zijn en Alles Beweegt werden al gedraaid op vele regionale radiostations. De aanhang van Vaart groeit en groeit en zal zeker nog verder toenemen na de release van deze nieuwe single: Nooit meer hetzelfde. Een toegankelijke ballad met een heldere tekst die een groot publiek zal aanspreken.

Het bericht Vaart – Nooit meer hetzelfde verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Bericht vervalt op woensdag 28 september 2022 4:41