VinylTeam.NL

Anita & René – Da is so viel liebe
11 oktober 2022
De Broederschap – Dit land
12 oktober 2022

Victoria Eman & Denzell van Spanje – Angels

Victoria Eman is van Europees- Indonesische afkomst en woonachtig in Gelderland. Ze is countryzangeres en er verschenen diverse albums en singles van haar liedjes, geschreven door bekende internationale songwriters. Haar nieuwe single “Angels” heeft ze samen opgenomen met haar zoon Denzell van Spanje. Deze single is geschreven door Phil Taylor uit de UK.

Victoria komt uit een muzikale familie, haar vader, broer, twee zussen en haar zoon Denzell en dochter Indy zongen ook. Eén van haar hoogtepunten was het duet dat ze samen met haar dochter Indy (toen 9 jaar) zong. Het nummer “Hawaii Aloha song” werd genomineerd voor de Nashville Universe Awards en bereikte de 1e plaats bij diverse wereldwijde radiostations. Ze nam duetten op met haar jongste zus Charmaine Eman en met haar broer Ginger Eman. Ook de familie van haar moeders kant is muzikaal.

Voor de ‘Red Carpet Award Show’ in 2022 is ze genomineerd in 10 categorieën en wist daar maar liefst 6 Awards in de wacht te slepen! Victoria streeft ernaar een succesvolle countryzangeres te worden. Countrymuziek ligt haar aan het hart en blijft haar favoriete genre.

Met dank aan: ThePlugger

Het bericht Victoria Eman & Denzell van Spanje – Angels verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Bericht vervalt op zondag 11 december 2022 5:43