VinylTeam.NL

Menno Aben – Door jou
10 mei 2023
Roy van der Veen & Akkelien Edes – Zoals vrienden doen
11 mei 2023

Wilfred Belles – Donker om je heen

Met DONKER OM JE HEEN levert de in Haarlem geboren en in Nijkerk woonachtige zanger Wilfred Belles opnieuw een prachtige single af. De Hazes klassieker werd geproduceerd door de succesvolle producer Manfred Jongenelis en is in een geheel nieuw, feestelijk, uptempo jasje gegoten. 

Ik ben een grote fan van het Hazes repertoire en wilde altijd al een cover opnemen van de oude meester. Door de arrangementen van Manfred is DONKER OM JE HEEN helemaal op mijn lijf geschreven, aldus een enthousiaste Wilfred. 

Wilfred Belles startte zijn zangcarriere ruim 30 jaar geleden met talloze optredens in bars, op bruiloften, feesten en partijen. Ondertussen heeft hij een goed gevulde agenda en was recent nog te bewonderen in het RTL4 programma Het Spaanse dorp Polopos. Dat leverde hem naast leuke beelden heel veel positieve en hartverwarmende reacties op. Ook was de sympathieke zanger onlangs nog succesvol met singles als Ga met me mee, Zoveel mooie vrouwen en Waar ben je nu. 

Wilfred Belles is er trots op om onder de vleugels van NL Hits van labeleigenaar en clipregisseur Ron Schmid terecht te zijn gekomen. DONKER OM JE HEEN is vanaf nu verkrijgbaar op de bekende platforms en de clip is te zien op diverse Tv-stations en uiteraard YouTube. 

Met dank aan: UltimateDisk

Het bericht Wilfred Belles – Donker om je heen verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Bericht vervalt op dinsdag 11 juli 2023 11:42