VinylTeam.NL

Herman & Anita – Mijn Nederland
7 juni 2024
Jaman & Lange Frans – Het lijkt hier wel Ibiza
7 juni 2024

William Kruizinga – Het leven gaat niet over rozen

WILLIAM KRUIZINGA HET LEVEN GAAT NIET OVER ROZEN

De nieuwe single van William Kruizinga met als titel “het leven gaat niet altijd  over rozen” geschreven door “H. Damen en Cornuijt. Wordt één ding duidelijk  gemaakt. Dat de titel wel eens gelijk kan hebben op het leven wat we leiden.
Het leven gaat niet over rozen kunnen we met zijn allen wel beamen. Helaas gebeurd dat ook meermaals in het leven van ons allemaal. Maar om nu continu  bij de pakken neer te gaan zitten geeft ook totaal geen zin, accepteer het en ga  door want het leven duurt ook maar even. Deze ondanks dat de titel anders doet vermoeden vrolijke single, geeft ons een duidelijk pad. Mede door de muzikale basis die door heel de single, als een  vrolijke noot voort gaat, zorgt ervoor dat de teksten niet heel zwaar worden.

William zorgt ervoor met zijn zang dat het een goed geheel klinkend lied geworden is en als je het een paar keer hebt beluisterd, het langzaam maar zeker een kleine oorwurm wordt en niet snel meer uit je hoofd verdwijnt. Het leven gaat niet over rozen is een single die absoluut blijft hangen en een hoog meezing waarde heeft, mede ook dat het op een goede wijze door de tekstschrijvers in elkaar is gestoken.
Laat je verrassen en zorg ervoor dat, dat als het even niet over rozen gaat, je snel weer de gedachten op volle sterkte hebt en je over rozen verder door het leven kunt.

Met dank aan: Jeanette de Wit

Bericht vervalt op woensdag 7 augustus 2024 11:50