VinylTeam.NL

Jeff van Vliet – Jij bent de mooiste
1 juli 2024
Mark Matters – Dansé Dansé
1 juli 2024

ZUS – We gaan ervoor

Voor hun nieuwe single ‘We gaan ervoor’ reisden de dames van ZUS af naar Nederhorst den Berg. “We hebben in de afgelopen 11 jaar bij allemaal fijne studio’s gewerkt, dus we moesten goed nadenken waar we dit keer wilden opnemen,” vertelt Kiki. De keuze viel op deze zomerse meezinger, geschreven door Hans Aalbers en Arjan Venemann, ook bekend van de ZUS-hits ‘Omdat je mij toch gek maakt’ en ‘Onwijs veel echte liefde’. De opdracht was simpel: het moest een vrolijke, aanstekelijke track worden. En dat is precies wat ‘We gaan ervoor’ is – een echte ZUS-plaat!
Het motto van het nummer is simpel: Geniet van het leven en maak plezier!

Ook tijdens hun live optredens straalt de energie ervanaf. Dit was duidelijk te zien tijdens hun eerste grote festivaloptreden in maart dit jaar. In hun eigen woonplaats Schijndel stonden de dames op Paaspop in een bomvolle ‘The Little Theater’-tent. Een mix van eigen nummers en medleys van bekende meezingers zorgden voor een onvergetelijk feest!”
Het mooiste compliment was dat mensen ons als de verrassing en het leukste optreden van Paaspop bestempelden,” zegt Bo trots. Bo en Kiki hopen dat hun nieuwe nummer niet alleen veelvuldig op de radio te horen zal zijn, maar ook in de kroegen en op alle zomerse feesten! De vrolijke en dynamische videoclip, gemaakt door Filmcreatie, maakt het nummer helemaal af. ZUS gaat ervoor en wenst iedereen veel vrolijkheid en zomerse temperaturen toe.

Met dank aan: ThePlugger

Bericht vervalt op zondag 1 september 2024 5:40